Taktista taituruutta : Lasten ja nuorten jalkapallo- valmennuksen taktiikkaa ja analyysia

40,00 

Taktista taituruutta : Lasten ja nuorten jalkapallo- valmennuksen taktiikkaa ja analyysia. c
Jalkapallo on maailman suosituin ja levin-nein urheilulaji, ja se tarjoaa monipuolisen joukon fyysisiä, taktisia ja sosiaalisia haas-
teita pelaajilleen. Nuorten pelaajien kehitys on tärkeä vaihe heidän jalkapallourallaan, ja pelikäsityksen kehittäminen on olennainen osa tätä prosessia.

Kuvaus

Taktista taituruutta : Lasten ja nuorten jalkapallo- valmennuksen taktiikkaa ja analyysia 350 sivua.
Jalkapallo on maailman suosituin ja levinnein urheilulaji, ja se tarjoaa monipuolisen joukon fyysisiä, taktisia ja sosiaalisia haasteita pelaajilleen. Nuorten pelaajien kehitys on tärkeä vaihe heidän jalkapallourallaan, ja pelikäsityksen kehittäminen on olennainen osa tätä prosessia.
Tässä kirjassa esitän syvällisen ja kattavan näkymän jalkapallon
taktiikkaan ja pelimalliin, jotta sen avulla
lukijat voivat kehittää omaa ymmärrystään
ja taitojaan jalkapallon saralla. Pelikäsitys viittaa pelaajan ymmärrykseen pelin dynamiikasta, taktiikoista, säännöistä ja strategioista. Hyvä pelikäsitys auttaa pelaajaa tekemään oikeita päätöksiä nopeasti ja tehokkaasti kentällä. Se edistää myös joukkueen yhteistyötä ja pelaajien kykyä sopeu-
tua erilaisiin pelitilanteisiin. Tässä kirjassa tutustumme erilaisiin taktisiin menetelmiin ja harjoitteisiin, jotka auttavat valmentajia ja pelaajia kehittämään pelikäsitystä nuorten jalkapallossa.

error: Content is protected !!