-TILINI linkin alla löytyy Lisenssi linkki josta hankit oikeuden videoihin ja muuhun koulutus materiaaliin.

1. NeuroTanoken nettisivut ja -kirjat
tarjoavat poikkeavan suuren materiaalikattauksen. Videopankkimme on Euroopan suurin, ja jos tuotteidemme hintaa verrataan kilpailijoihimme – datan määrän ja hintojen perusteella – olemme hyvin edullinen vaihtoehto.
2. Kaikki nettisivuillemme laittamamme harjoitukset on testattu käytännössä ja niiden avulla on saavutettu hyviä tuloksia sekä pelaajien että valmentajien kehittämisessä.
3. NeuroTanoke-harjoitukset mahdollistavat eri ikäisten ja tasoisten pelaajien sekä joukkueiden valmentamisen. Liikekuva- ja pienpelimallistomme ovat niin suuria, että se mahdollistavat tuloksellisen valmentamisen – pelaajien iästä tai osaamistasosta riippumatta.
4. Neurovalmennus mahdollistaa jalkapallon tulevaisuuden jo tänään, valmentaminen siirtyy entistä enemmän neurobiologiselle ymmärtämisen tasolle.
5. Netissä oleva harjoituspankkimme ja kognitiivinen tietokantamme mahdollistavat harjoittelemisen ja jalkapallon opiskelemisen – maantieteellisestä sijainnista, vuorokauden ajasta tai päivästä riippumatta.
6. NeuroTanoke on suomalainen tuotekehitysmalli, joka on toteutettu ja testattu pääasiassa suomalaisilla kentillä, pelaajilla ja valmentajilla – meidän kulttuurikontekstissa, pitkällä aikavälillä. Tämä mahdollistaa monia sellaisia etuja, mitä ulkomailta tuodut valmennusmallit eivät kykene tarjoamaan.
7. NeuroTanoke-videoilla esiintyy pääasiassa osaavia pelaajia, joka mahdollistaa taitosuoritusten mallintamisen.
8. NeuroTanoke-kirjoissa on käsitelty laajasti lasten ja nuorten pelikäsityksen kehittämistä ja Neurovalmennuksen periaatteita. Tämä mahdollistaa pitkäaikaisen ja tavoitteellisen kognitiivisen (pelikäsityksen) valmentamisen.
9. Olemme erikoistuneet monipuolisten motoristen valmiuksien kehittämiseen: sivuiltamme löydät monenlaisia koordinatiivisia kykyjä kehittäviä videoita – noin tuhat erilaista koordinatiivista liikekuvamallia.
10. NeuroTanoke-sivujen käytöstä on hyötyä myös muiden palloilulajien toimijoille. Olemme hyvin avoimia ja innovatiivisia tuotekehittämisen suhteen, joten sivuiltamme löytyy myös paljon sellaista, mitä ei osaa odottaa.

NeuroTanoke-sivut voi tilata – valmentaja, pelaaja tai vanhempi. Tällainen katseluoikeus on laitekohtainen. Neurotanoke-sivuille voidaan ostaa myös seurakohtaisia lisenssejä, jolloin hinta määräytyy käyttäjien lukumäärästä.

Sivut aukaistaan 2020 vuoden aikana ja sisältöä tullaan lisäämään intentensiivisesti. Sisältö koostuu – tekniikka-, pelikäsitys- (taktiikka), fyysisestä- ja henkisestä valmennuksesta.

Tervetuloa uudenlaiseen nettimaailmaan, joka mahdollistaa osaamisen ja oppimisen ilman hierarkioita ja ennakkoluuloja.

Terveisin: Pertti Kemppinen ja muut tekijäkollegat

error: Content is protected !!