NeuroTanoke-pohjaista taitovalmennusta tukee alusta alkaen kehittämämme henkisen valmennuksen malli, jonka avulla voidaan koko valmennuksen ajan tarkkailla valmennettavan jalkapallon pelaamisessa tarvittavia henkisiä ominaisuuksia usealta eri tasolta.

NeuroTanoke-valmennus sisältää laajan pedagogian ja taitovalmennuksen mallintamisen käytäntöön suunnatun opetusmallin. Olemme julkaisseet kymmeniä taitovalmennusvideoita ja useita Tanoke-kirjoja, mikä takaa sen, että käytössämme on laaja ja syvällinen pedagogia ja valmennusfilosofia.

Neuro-Tanoke-valmennus toteuttaa kehon ja mielen kokonaisvaltaista aktivointia, jossa pelaajat ehdollistetaan reagoimaan ja suhtautumaan pelitilanteisiin suuremmalla aktiopotentiaalilla. Osaatko heittäytyä tilanteen vaativalla tavalla? Osaatko asettua valmennettaviesi asemaan? Onko sinulla riittävää empatiakykyä? Me vaalimme empaattista suhtautumista valmennettaviin.

NeuroTanokessa asetamme vaatimustason pelaajien tavoitetason mukaan, emme valmentajien/vanhempien toiveiden mukaan.

Kommunikoimme pelaajille mahdollisimman selkeästi sen mitä haluamme heidän oppivan. Tietääkö sinun pelaajasi mitä tehdään ja miksi? Miten teet sen selväksi pelaajillesi?

NeuroTanokessa emme hae pikavoittoja. Ymmärrämme hyvin sen, että lahjakkuus auttaa lasta murrosikään saakka ja sen jälkeen kuvaan astuu pelaajan henkiset ominaisuudet. Elämme tässä hetkessä valmennettavien kanssa ja emme tee sitä tulevaisuuden kustannuksella. Meillä hallitsee kasvun mentaliteetti. Kehumme valmennettaviemme asennetta, taitojen/kyvykkyyden sijaan. Vahvistamme pinnistelyn ja yritteliäisyyden kulttuuria pelaajissamme. Meillä voitontavoittelu on toissijaista ja pelaajakehitys ensisijaista.

 

DECI&RYANIN MOTIVAATIOTEORIAN PERUSTA
1. Kyvykkyyden tunne

On tärkein ennuste urheilijan psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

2. Autonomian tunne

Peli on pelaajien peli. Valmentajien tehtävä auttaa pelaajia oivaltamaan tämä.

3. Kuuluvuuden tunne
(Merkityksellisyys)

Jalkapallo on joukkuepeli ja joukkueessa yksilöiden on tunnettava, että kuuluvat tärkeänä osana joukkueeseen.

 

 

error: Content is protected !!