Henkinen valmennus – Pelaaja

 

NeuroTanoken valmennusmalli korostaa henkisen valmennuksen tärkeyttä pelaajaksi ja ihmiseksi kasvamisessa. Lapsuusvaiheessa näemme jalkapallon välineenä ihmisenä kasvuun ja elämässä tärkeiden taitojen opetteluun. Huomioimme tämän alusta alkaen. Jalkapalloa pelatessa koet inhimillisen elon koko tunneskaalan. Tärkeimpänä tietenkin rakastumisen eli lajiin/liikuntaan kiinnittymisen tunteen. Jalkapallon pelaamisen avulla koet myös olevasi osa jotain suurempaa kokonaisuutta. Jalkapallo lajina on isompi kuin yksilö.

Opetamme lapsia alusta asti huomaamaan keskittymisen tärkeyden kaikessa tekemisessä. Keskittynyt mieli luo vahvemman myeliinisoituneen hermoyhteyden harjoiteltavan taidon oppimiseksi. Sitä vahvistat, mihin keskityt. Niin pelaat kuin harjoittelet. PInnistely ja tosissaan tekeminen on tärkeää, eikä ole ristiriidassa pallon kesyttämisestä nauttimisen kanssa. Pinnistely on osa lajikulttuuria. Tässä lyhytkestoisen nautinnon tavoittelun kulttuurissa, me vaalimme pinnistelyn kulttuuria jokaisessa harjoituksessa, koska näemme sen välttämättömyyden oppimiselle.  

Mielikuvahrjoittelu on olennainen osa harjoitteluamme. Opettelemme rauhoittamaan mielemme ja visualisoimaan suorituksiamme harjoituksissa ja ottelutilanteissa. Rento mieli on vastaanottava mieli. Energiasi ei suuntaudu selviytymiseen, silloin kun olet rento. Opettelemme myös tunnistamaan stressitilanteita ja rentoutumaan stressaavissa tilanteissa.

Unelmoimme yksin ja yhdessä. Asetamme itsellemme tavoitteita ja opettelemme niiden saavuttamiseksi tarvittavien askeleiden ottamista. Tervetuloa harjoituksiimme. Odotamme sinua!

 

 

 

error: Content is protected !!